Tänään pikkuinen prinsessa vietti ensimmäisiä omia juhliaan. Iina Aurora oli koko juhlien ajan kuin pieni enkeli, eikä hellekään tuntunut neitiä haittaavan.

649482.jpg

Tarjolla oli (vaihdoin suunnitelmia vielä viime tipassa) voileipäkakkua, aurinkokuivattu tomaatti-pesto hyrriä, juustokakkua, mustikka-valkosuklaatäytekakku (kiitos ihanalle ystävälleni!!!), suklaa-unelmakakku ja nimikeksejä. Muut olin tehnyt itse, paitsi täytekakku on erään ystäväni tekemä.

651263.jpg

Tässä siis ystäväni tekemä täytekakku. Suuret kiitokset hänelle!!

753215.jpg

Kinkkuvoileipäkakku, täytteenä kahdessa välissä tomaatti-basilikatuorejuustoa, saunapalvia ja paprikaa sekä yhdessä välissä maustamaton tuorejuusto sekä juustoraaste. Päällä tuorejuustoa ja smetanaa. Oli meinaan tosi herkkua!! Tämä keräsi paljon kehuja :)

753284.jpg

Tämä juustokakku on tehty Marien ohjeella, ja on parasta juustokakkua ikinä! Juhlien ehdoton suosikki, helteellä ihanaa ja raikasta tarjottavaa.

753285.jpg

Pahoittelen huonoa kuvaa, en tullut ottaneeksi omaa kuvaa tästä Hellapoliisin blogista bongaamastani suklaakakusta. Oli hyvää ja meni myös hyvin kaupaksi.

753217.jpg

Nimikeksit on tehty Myllyn Parhaan valmiista murotaikinasta, nimet pursotin värjätyllä pikeerillä.