Tänään vanhenin sitten taas vuodella. Juhlittiin ihan pienimuotoisesti, kahvilla kävi äiti sekä molemmat siskoni sekä siskon mies. Tarjolla oli rulla-voileipäkakku, mustikkamuffinsseja sekä tietysti täytekakku.

Täytekakussa kolmen munan suklaakakkupohja ja valkosuklaa-daimtäyte (muokattu Hellapoliisin ohjeesta). Täyte oli ihan mielettömän hyvää! Laitan ohjeen jolla itse tein, jos jotakuta kiinnostaa. Päällä maalattu marsipaanilevy ja pursotukset värjättyä Flora vispiä.

836148.jpg

836150.jpg

*Edit, täytteen ohje lisätty 20.8.

VALKOSUKLAA-DAIMTÄYTE:

2 dl vispikermaa
130g valkosuklaata
200g ranskankermaa
2 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja murusta daimit. Sekoita keskenään kerma, ranskankerma, sulatettu valkosuklaa ja daimmurut. Liota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.

En lisännyt sokeria lainkaan, sillä mun makuuni tämä oli tarpeeksi makeaa. Valkosuklaa makeuttaa tosi hyvin. Täytettä tuli reilusti, tämän kokoiseen kakkuun siitä sai kunnon kerrokset ja vähän jäi ylikin. Kuvassa kakunrääppeet :D

837564.jpg

Tässä rullavoileipäkakku, joka on tehty Vilijaanan ohjeella. Ulkoasu on hieman karu, mutta ihan hyvältä maistui. Tosin tein viimeistä kertaa voileipäkakun rullamuotoon, oli tosi hankala kääriä rullalle!

836182.jpg

Ja vielä muffinssit, jossa kuorrutuksena Flora vispi.

836147.jpg